Interieuradvies voor particulieren en bedrijven

Herken je dit?

Je hebt het naar je zin in je huis, maar het wordt tijd voor verandering. Het interieur is wat gedateerd, het is door de jaren heen een verzameling geworden van spullen, die niet meer bij elkaar passen. Er mag wel eens wat anders voor de ramen, maar wat? En welke kleuren moet je kiezen?

Je bedrijf loopt lekker, maar om nou te zeggen, dat het representatief is voor klanten? Je hebt ook geen tijd, om bezig te zijn met het interieur. Maar klanten moeten zich wel op hun gemak voelen, als ze binnenkomen. En jij en je medewerkers moeten fijn kunnen werken.  Je wilt een mooie werkomgeving, maar vooral een praktische, want er moet tenslotte geld verdiend worden.

Hoe kan ik jou helpen?

Een interieur bestaat uit veel verschillende onderdelen. Om een mooi geheel te krijgen, moet je rekening houden met al die verschillende aspecten. Je kunt een compleet interieuradvies vragen, maar misschien wil je alleen wat hulp bij bepaalde vragen. Over kleuren bijvoorbeeld of over raambekleding.  Ik heb een aantal pakketten voor je samengesteld, waaruit je kunt kiezen. Klik op de pakketten hieronder en je vindt er meer informatie over. Weet je niet welk pakket je moet kiezen, neem dan vrijblijvend contact op. Dan kijken we samen, wat ik voor je kan doen.

Nieuwbouw of verbouw

Je gaat verbouwen of laat een nieuw huis bouwen. Je krijgt met allerlei vakmensen te maken en je krijgt, meestal ongevraagd, adviezen van mensen uit je omgeving. Wie heeft gelijk, wat is belangrijk, waar moet je op letten?

Marienvelde interieurstyling

Met goede begeleiding en een frisse blik van een interieuradviseur met veel ervaring, wordt duidelijk welke stappen er nodig zijn om jouw interieur in balans te krijgen. Op een manier die past bij jou als mens. Zodat je straks kunt relaxen op je bank en kunt terugkijken op een fijne periode van keuzes maken en klussen, met een resultaat waar je trots op bent. Want een woning inrichten is leuk!

Pakketten & tarieven

kleuradvies
interieuradvies interieurstyling kleuradvies
indeling ruimte interieurontwerp interieuradvies interieurstyling
interieurontwerp interieuradvies indeling kleuradvies
interieurontwerp zakelijk lichtplan interieuradvies kleuradvies

De pakketprijzen zijn richtlijnen en de prijs kan afwijken, als voor mij helder is wat je precies van mij verwacht. Het eerste contact doe ik graag telefonisch. Dan maken we al een beetje kennis en hoor ik wat jouw vragen zijn. Gaan we een kennismakingsgesprek inplannen? (bij een uitgebreid plan).  Of kan ik meteen aan de slag aan de hand van foto’s of een tekening, die ik per mail ontvang? (bij mondelinge adviezen). Voor een interieurontwerp maak ik altijd een offerte op maat. Want er is meer mogelijk. Wil je bijvoorbeeld alleen een lichtplan of heb je problemen met de akoestiek (hinderlijke galm)? Bel of mail mij en we overleggen wat handig is.

Wil je eerst kennismaken of meer informatie?

Aarzel niet om mij te bellen of te mailen.
Een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek is snel gemaakt.

Contact