Loading...
Over anne2020-01-28T08:34:25+00:00

Over Anne

Over mijn werk

Ik ben een mens uit de praktijk. Van huis uit gewend om te werken met kleuren en stoffen, want mijn ouders hadden vroeger een woninginrichtingszaak. Als kind speelde ik er vaak en later werkten we twaalf jaar samen in dat bedrijf. Mijn liefde voor interieurs inrichten bleef. Toen ik een aantal jaren als secretaresse op het kantoor van een bouwbedrijf werkte, miste ik het werken met kleuren en stoffen enorm. Na een paar parttime banen in de verkoop, richtte ik in 2009 mijn interieur-adviesbedrijf op.

Mijn specialiteit is woningstoffering en kleuren, want daarin heb ik levenslange ervaring. Verder teken ik met het 3D-programma Sketchup, zodat ik ook complete plannen visueel kan maken. Ik ken veel bedrijven en vakmensen in de interieur-branche en in de bouwsector. Mijn man is bouwkundige. Zodoende kan ik jou als klant bijna altijd helpen met jouw vragen over interieur.

Naast Anne Interieur heb ik nog een bedrijf: Cocoon Panels. Deze transparante panelen zijn bedacht door Hans van den Hurk, mijn compagnon bij Cocoon Panels. Samen hebben we het product verder ontwikkeld en in de markt gezet. Bij de projecten zie je al wat voorbeelden en op www.cocoonpanels.com vind je alle info.

Persoonlijk

Ik sport graag en veel en doe dat het liefst buiten in de natuur. Survival running is mijn passie en daarnaast doe ik aan hardlopen, mountainbiken en ga ik graag skiën met mijn man en dochters. Ik  houd van gezelligheid met lekker eten, ontspannen aan het strand of in de sauna, maar lekker thuis zitten met een boek op de bank of in de tuin vind ik ook heerlijk.

Wil je eerst kennismaken of meer informatie?

Aarzel niet om mij te bellen of te mailen.
Een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek is snel gemaakt.

Contact